Business Events

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Business Events

Avand o experienta semnificativa pe piata de vinuri si evenimente asociate vinului, va oferim in principal vinuri romanesti, vinuri provenite de la producatori mici si medii care tin la calitate si ne sprijina in demersul de promovare si popularizare a consumului de vin romanesc de calitate.

Evenimente business si corporate asociate cu vinurile si gastronomia specifica Romaniei.

Good Life Network organizeaza evenimente personalizate asociate cu vinurile si gastronomia pe intreg teritoriul Romaniei, evenimente care sa se potriveasca cu interesele companiei dvs. Va vom fi alaturi de la inceputul procesului, de la pregatirea si planificarea evenimentului pana la organizarea si derularea efectiva a acestuia.

Mai jos aveti cateva exemple de evenimente pe care le putem organiza:

Degustare de vin in orb (Blind wine tasting)

O activitate foarte antrenanta si un team building inovator. Scopul acestui team building este de a promova o sarcina in care simturile si perceptia fiecarui participant sunt mai relevante decat abordarea logica.

Desfasurarea acestui team building incepe prin prezentarea de catre un sommelier a vinurilor care urmeaza sa fie gustate si explicarea “regulilor jocului”. Dupa o scurta introducere in lumea vinului, grupul este impartit in echipe. Fiecare membru al echipei va trece printr-o proba, legat la ochi si va trebui sa recunoasca anumite caracteristici pe care le va nota intr-un document simplu. Activitatea este un exercitiu perfect de team building pentru ca necesita comunicare directa in cadrul echipei, echipa trebuind sa compuna din amintirile senzoriale ale fiecarui membru, caracteristicile unui anumit tip de vin care se constituie in rezultatul testului.

Timp aproximativ: 2 ore. Limbi: Romana si Engleza. Numar minim de participanti: 8 persoane.

Concurs de gatit si degustare de vinuri

Impreuna cu partenerii nostri putem organiza un concurs de gatit in cadrul caruia un numar de 4-5 echipe formate din 3-4 persoane, sub indrumarea unui Chef vor deprinde putin din tainele gastronomiei. Intreaga infrastructura (mese de gatit, plite electrice, vesela, ingredient, etc) este mobila putand fi amplasata in aproape orice locatie din tara. Evenimentul va fi asociat cu o degustare de vinuri, realizata de un sommelier, activitate in cadrul careia se vor explica si se vor asocia diverse tipuri de vin cu felurile de mancare realizate in prealabil. Fiecare membru al echipei castigatoare va primi un premiu. Este un exercitiu in cadrul caruia comunicarea, coordonarea si impartirea judicioasa a task-urilor in cadrul echipei este esentiala.

Timp aproximativ: 4 ore. Limbi: Romana si Engleza. Numar minim de participanti: 12 persoane.

Workshop cu activitati specifice cramelor de vin

In cadrul team-building-urilor sau a oricaror alte actiuni, va propunem work shop-uri care sa se desfasoare in cramele partenere unde echipele vor culege si procesa strugurii si vor vinifica mustul obtinut , sub indrumarea personalului cramei. In perioadele cand nu se culeg struguri echipele vor invata si realiza cupaje de vinuri sub indrumarea oenologului sau vor prepara menuri care sa se asorteze cu vinurile cramei. Rezultatele vor fi apreciate de un juriu cunoscator iar produsele (mustul / vinul) rezultate vor fi ambalate si personalizate pentru participanti.

Mai jos va prezentam cateva idei de activitati, variantele sunt atat de diverse incat vor fi discutate individual si personalizate in functie de cerinte:

Cine tematice unde puteti descoperi secretele asocierii vinului cu diverse produse gastronomice

Va propunem cine tematice unde veti descoperi asocierile culinare cele mai bune pentru vinul dumneavoastra preferat. Aceste asocieri culinare ajuta la aprecierea tuturor aromelor, atat ale vinului cat si ale produselor gastronomice. Mai mult, este posibil sa aflati mai multe despre vin, lucruri pe care nu le stiati sau la care nu va gandeati pana in acest moment.

Putem organiza o cina intr-unul dintre restaurantele sau wine barurile cu care noi colaboram, astfel incat sa descoperiti acest echilibru perfect intre gastronomie si vin. Unul dintre somelierii nostri va va asista permanent si va va ajuta sa intelegeti acest echilibru.

Istorie si vin in Bucuresti

Tur, insotit de un ghid,al orasului Bucuresti, realizat cu un microbuz dureaza aproximativ 3 ore si are urmatorul program. Se viziteaza centrul vechi al Bucurestiului. Se vor face 2 opriri in 2 wine baruri cu traditie, unde va avea loc o degustare a celor mai reprezentative vinuri romanesti (albe si rosii) asociate cu preparatele culinare potrivite. Urmatoarea locatie este Catedrala Patriarhala, dupa care turul se incheie la unul dintre cele mai mari magazine de vinuri din Bucuresti, acolo unde va avea loc o scurta prezentare a vinurilor care au fost servite si de asemenea se pot achizitiona cele mai bune vinuri romanesti.

Timp aproximativ: 3 ore. Limbi: Romana si Engleza. Numar de participanti: 7 persoane.

Degustare de branzeturi si vinuri

Există peste 650 de tipuri de branzeturi în toată lumea. Clasificarea branzeturilor se poate face dupa mai multe criiterii – tipul de lapte din care sunt preparate, conținutul de grasimi, consistenta, procesul de fabricație, invelis, intrebuintare, tara de origine. Propunerea noastra este sa organizam o degustare de branzeturi intr-una dintre locatiile selecte cu care colaboram sau este posibil chiar la sediul dvs. Veti putea gusta 5-6 feluri de branza, in timp ce un expert va va explica originea lor si procesul de elaborare. Branzeturile vor fi acompaniate de vinul potrivit.

Timp aproximativ: 3 ore. Limbi: Romana si Engleza. Numar minim de participanti: 8 persoane.

Degustare de ciocolata si vinuri

Ciocolata are o complexitate uimitoare si diferite niveluri de aroma. Veti descoperi atribute unice pentru fiecare ciocolata pe care o veti gusta, de la arome la textura veti realiza ca fiecare ciocolata are personalitatea ei. Ca si in cazul vinurilor de calitate produsul final, ciocolata, poate depinde de multi factori: amestecul de boabe de cacao, procentul de cacao, regiunea unde au fost cultivate boabele de cacao precum si modul de procesare care este diferit de la producator la producator. Ambele, si vinul si ciocolata au in comun arome complexe, componente si gusturi care prezinta similaritati sau care se completeaza reciproc. Asocierea vinului cu ciocolata poate reprezenta o experienta de neuitat.

Timp aproximativ: 3 ore. Limbi: Romana si Engleza. Numar minim de participanti: 8 persoane.

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro