Degustari de vinuri

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Degustari de vinuri

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre vinurile romanesti, participarea la o degustare de vinuri organizata de Private Wine este cea mai buna alegere. Degustarile private de vinuri pot fi organizate de catre compania noastra oriunde pe teritoriul Romaniei..

Evenimentul este organizat in cadrul unei atmosfere relaxate, cu un puternic accent pe discutii si participare activa la desfasurarea lui. Participantii la degustarile noastre beneficiaza de informatii de calitate si foarte detaliate, care-i ajuta sa acumuleze rapid cunostintele necesare din lumea vinurilor.

Pe parcursul sesiunii vom utiliza si vom descrie tehnicile de degustare pe baza carora vom comenta si analiza vinurile romanesti din diverse regiuni. Vom descrie aspectul lor, vom detecta diferitele arome; si, desigur, vom impartasi opinii si impresii despre vinurile favorite.

Fara a ne dori sa devenim cu totii degustatori profesionisti este totusi indicat sa cunoastem tehnicile degustarii. Acest lucru ne va ajuta sa evaluam un vin din punct de vedere al raportului calitate/pret in vederea cumpararii si totodata fiind in masura sa intelegem si sa interpretam caracteristicile unui vin, vom reusi sa facem asocierea cu succes a acestuia cu preparatele culinare.

Degustarile sunt conduse de somelieri sau oenologi calificati, iar locatiile pot fi diverse: wine baruri, restaurante, la sediul firmei sau chiar la dvs. acasa. Putem organiza degustari de vinuri pentru grupuri de pana la 30 de persoane.

GALERII FOTO EVENIMENTE/DEGUSTARI DE VINURI  

24 aprilie 2013
PUTEREA DOBROGEI
ALIRA

18 aprilie 2013
REZERVA DE EXCELENTA
STIRBEY DE ROMANIA
9 aprilie 2013
VINURILE NORDULUI
NACHBIL
27 martie 2013
SEARA IN ALB SI ROSU
TENUTA ULISSE
       
   
13 martie 2013
CUPAJE DE EXCELENTA
CRAMA OPRISOR
29 noiembrie 2012
DEGUSTARE PRIVATE WINE
RESTAURANT ROSSETYA
   
       
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro