Noi

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Noi

GALERIE FOTO - MAGAZINUL PRIVATE WINE

Calea Serban Voda nr. 28, Bucuresti

Acest site este pentru iubitorii de vin!

Dar trebuie sa fii cel putin iubitor ca sa descoperi si sa intri intr-o lume frumoasa si, mai ales, interesanta. Nu trebuie sa fii neaparat cunoscator intr-ale vinului ca sa-ti placa!

Asta vrem si noi, sa va spunem povestea vinului, mai ales a celui romanesc, sa vi-l aducem la pretul corect si sa va introducem in aceasta lume deosebita.

Vinul bun se bea in compania unor prieteni buni cu care avem multe de povestit, se bea in momente romantice alaturi de persoana iubita pentru a intregi atmosfera speciala.

Vinul se poate bea aproape in orice situatie si va corespunde fidel starii noastre sufletesti. Poate ca vinul chiar este starea noastra sufleteasca.

Cu ajutorul unor cunoscatori adevarati (de data asta obligatoriu sa fie profesionisti) am intocmit o lista de vinuri care oricand pot forma o colectie privata cu care sa va mandriti, pe care sa o faceti cadou sau de care sa va bucurati.

Pentru ca avem o traditie bogata in vinificatie si pentru ca de cativa ani aceasta traditie este dusa mai departe de din ce in ce mai multi producatori, vom incepe prin a va prezenta vinurile romanesti.

Private Wine propune o calatorie printre vinuri, podgorii, crame, vinificatori, oenologi si somelieri, in care suntem onorati sa ne fiti alaturi si in care, impreuna, ne vom bucura de toate acestea care alcatuiesc lumea vinului.

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro