Distilate

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Grappa Nonino (1)
    • Lheraud (1)
    • Baron Gaston Legrand (3)
  • Anul:
    • 1959 (1)
    • 1969 (1)
    • 1979 (1)
    • 1970 (1)

Distilate

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Bas - Armagnac 1969
Armagnac-ul este cel mai vechi distilat din Franţa, obţinut prin distilarea vinurilor albe din regiunea Gasconia, care a apărut în jurul anilor 1411 – 1441. Numai băutura care provine din această regiune a Franţei poate să folosească denumirea de armagnac.  Principalele deosebiri dintre armagnac şi cognac sunt că primul se obţine din struguri albi şi este distilat o singură dată in timp ce cognacul este distilat de două ori si se obtine din struguri rosii. Armagnacul este un distilat de vin făcut, de regulă, dintr-un amestec de 10 soiuri de struguri autorizate. Dintre acestea, principalele sunt Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard şi Baco 22A. În mod tradiţional, armagnacul este distilat o singură dată, ceea ce îi conferă, iniţial, un spirit mai puţin „lustruit” decât cel al  cogniacului, care este dublu distilat. Cu toate acestea, îmbătrânirea în butoaie de stejar î
869,00 LEI
Bas - Armagnac 1979
Armagnac-ul este cel mai vechi distilat din Franţa, obţinut prin distilarea vinurilor albe din regiunea Gasconia, care a apărut în jurul anilor 1411 – 1441. Numai băutura care provine din această regiune a Franţei poate să folosească denumirea de armagnac.  Principalele deosebiri dintre armagnac şi cognac sunt că primul se obţine din struguri albi şi este distilat o singură dată in timp ce cognacul este distilat de două ori si se obtine din struguri rosii. Armagnacul este un distilat de vin făcut, de regulă, dintr-un amestec de 10 soiuri de struguri autorizate. Dintre acestea, principalele sunt Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard şi Baco 22A. În mod tradiţional, armagnacul este distilat o singură dată, ceea ce îi conferă, iniţial, un spirit mai puţin „lustruit” decât cel al  cogniacului, care este dublu distilat. Cu toate acestea, îmbătrânirea în butoaie de stejar î
479,00 LEI
Cognac Lheraud Fin Bois 1970 48%
Guy Lhéraud produce coniac de top din 1680, de pe cele 50 de hectare de viță de vie situate în Fine Petite Champagne in inima regiunii Cognac. Aceasta este una dintre putinele companii care poate oferi “Official Vintage Cognacs” produse pe trei domenii diferite: Grande Champagne, Petite Champagne, și Fins Bois. De neegalat de catre mărcile comerciale de Cognac, acest vintage de la Lhéraud are o exceptionala culoare aurie, obtinuta prin invechire, procedeu realizat fără nici o intervenție artificială de produse chimice, zahăr sau caramel. Acest Cognac ne dezvăluie arome delicate de pâine unsă cu unt, fructe uscate, condimente exotice, precum și un gust complex, rafinat, cu final persistent. Considerate de specialisti ca o comoară națională franceză, aceste Cogniac-uri rare sunt ambalate manual in sticle tradiționale utilizate înca din secolul 18 iar etichetele sunt scrise de mâ
2.571,00 LEI
Grappa Vuisinar Riserva
In 1973, Grappa Nonino a devenit a devenit prima Grappa produsa dintr-un singur soi de struguri, Picolit. Este maturata timp de trei ani in barrique-uri din lemn de cires salbatic. Familia Nonino este un producator de Grappa de traditie, producand aceasta bautura inca din 1897. Chiar si astazi se utilizeaza metode traditionale si artizanale pentru a produce Grappa in cantitati limitate si de o calitate exceptionala ca si arome si gust fata de toate celelalte produse Grappa realizate in mod industrial.
138,00 LEI
Vieil - Armagnac 1959
  Armagnac-ul este cel mai vechi distilat din Franţa, obţinut prin distilarea vinurilor albe din regiunea Gasconia, care a apărut în jurul anilor 1411 – 1441. Numai băutura care provine din această regiune a Franţei poate să folosească denumirea de armagnac.  Principalele deosebiri dintre armagnac şi cognac sunt că primul se obţine din struguri albi şi este distilat o singură dată in timp ce cognacul este distilat de două ori si se obtine din struguri rosii. Armagnacul este un distilat de vin făcut, de regulă, dintr-un amestec de 10 soiuri de struguri autorizate. Dintre acestea, principalele sunt Ugni Blanc, Folle Blanche, Colombard şi Baco 22A. În mod tradiţional, armagnacul este distilat o singură dată, ceea ce îi conferă, iniţial, un spirit mai puţin „lustruit” decât cel al  cogniacului, care este dublu distilat. Cu toate acestea, îmbătrânirea în butoaie
1.959,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Mon.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN