Petreceri

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Petreceri

Aveti planificata o petrecere sau sarbatoriti un eveniment? Noi va putem ajuta. Nu numai ca va putem ajuta sa alegeti vinul potrivit ocaziei dintr-o mare varietate de vinuri, dar va putem ajuta si cu organizarea evenimentului prin adaugarea unor servicii conexe cum ar fi: Vanzare sau Returnare, Inchiriere gratuita de pahare sau Somelierul Personal.

Vanzare-Returnare

Daca nu sunteti sigur cat vin vor consuma invitatii dvs sau participantii la eveniment, Good Life Network vine in ajutorul dvs cu serviciul Vanzare-Returnare. Astfel, pentru clientii nostri din Bucuresti, nu numai ca vom livra vinul dorit dar vom veni dupa eveniment si vom lua sticlele neconsumate. Bineinteles ca va vom returna contravaloare produselor returnate. Tot ceea ce dorim este ca produsele returnate sa fie intr-o stare buna astfel incat sa poata fi revandute ( fara etichete dezlipite din cauza refrigerarii ori deteriorate, ciobituri ale sticlelor, etc. ). Va rugam sa ne contactati daca doriti sa beneficiati de serviciul  Vanzare sau Returnare.

Inchiriere gratuita de pahare pentru vin

Va putem pune la dispozitie pahare de vin, pentru evenimentul dumneavoastra. Serviciul de inchiriere este gratuit, livrarea si returnarea lor realizandu-se prin intermediul agentilor nostri. Serviciul este disponibil in Bucuresti cu urmatoarele amendamente: va exista o taxa pentru inlocuirea paharelor sparte iar in cazul in care paharele se returneaza nespalate acest lucru se va taxa cu 15 lei/20 pahare.

Somelierul Personal

Somelierul este persoana specializata care cunoaste foarte bine vinurile si mai ales asocierea dintre acestea si mancare. Astfel, somelierii nostri se pot ocupa in totalitate de vinurile de la evenimentul dumneavoastra, de la selectia acestora in concordanta cu preparatele culinare servite, pregatirea in vederea servirii (racire, aerare etc), pana la servirea vinurilor la masa si prezentarea acestora. Un moment interesant este sabrarea sampaniei. Somelierii nostri fac din asta un spectacol!

Atunci cand asocierea mancare-vin este echilibrata, fara ca un anumit gust sa fie dominant, caracteristicile vinului raman, in principiu, neschimbate.

Detalii veti gasi in pagina Somelierul Personal

 

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro