Politica de Confidentialitate

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Politica de Confidentialitate

Colectarea si utilizarea datelor personale

S.C. Good Life Network SRL in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.privatewine.ro respecta caracterul privat si administreaza in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati acest website.

S.C. Good Life Network SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca aceste informatii ni le furnizati in mod voluntar. Aceste date vor fi stocate in mod securizat pe serverul care gazduieste website-ul nostru.

Formularul de inregistrare sau comanda prezentat pe website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Aceste informatii sunt de tip “business contact”, precum si date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru a procesa comenzile (facturarea serviciilor/produselor comandate, livrarea acestora ) si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra.
  2. Pentru a va trimite mesaje de informare din partea noastra si a partenerilor nostri cu privire la produse noi, promotii, oferte, evenimente etc., in cazul in care ati acceptat in mod expres acest lucru.
  3. Pentru a fi prelucrate in date statistice cu scopul de a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra precum si pentru imbunatatirea permanenta a ofertei noastre de produse si servicii.

Puteti solicita oricand retragerea din campaniile noastre de informare intrand in contul dumneavoastra sau dand click pe link-ul de dezabonare prezent in mesajele noastre.

Efectuarea unei comenzi prin website-ul nostru este posibila fie prin crearea unui cont de utilizator – caz in care datele dumneavostra vor fi salvate pe server pentru a va facilita utilizarea ulterioara a website-ului, fie prin introducerea adresei dumneavoastra de e-mail urmata de completarea formularului de comanda cu datele de livrare si facturare. In cazul refuzului dumneavoastra de a ne furniza aceste date, ne vedem in imposibilitatea de a procesa si onora comanda, fapt pentru care nu suntem raspunzatori.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de access sau de interventie asupra datelor personale, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti transmite un email catre adresa privatewine@privatewine.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 021.313.85.07 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).   

S.C. Good Life Network SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile on-line, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respective conform Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

S.C. Good Life Network SRL nu vinde, nu schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro