Selectii

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Private Wine (3)

Selectii

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Alba ca zapada (selectie de 6 vinuri)
O selectie de superlative albe , curate, pure si mai ales dorite. Prietenii vinurilor albe vor gasi corpolenta si bogatie aromatica, surprize si senzatii demult cunoscute, ceea ce permite acestor vinuri sa fie recomandate si in anotimpul rece. Au avantajul de a nu cere prea multa pregatire si , deopotriva vesele si enigmatice, de a creea rapid atmosfera cea mai placuta. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  Puteti incepe cu moldoveanul Visan, Cuvee Visan-GRAMMA  apoi satmareanul Riesling de Rin-NACHBIL , oltenii Cuvee d`Excellence-VINARTE si Rusalca Alba-OPRISOR si in final muntenii Golem Alb-BASILESCU  si Cuvee X-LACERTA.    
305,00 LEI
Suflet romanesc (selectie de 6 vinuri)
O selectie in care am adunat pentru Dvs vinuri rosii si albe care prin denumire sau prin soiul din care sunt facute reprezinta romanul, caracterul ,dar mai ales suflet lui. Traditional si cosmopolit, deschis catre modern dar cu radacini istorice adanci, in egala masura princiar si taranesc, feminin si masculin romanul se regaseste perfect in aceasta selectie. Aceste vinuri va pot fi parteneri buni la mesele imbeslugate de sarbatori,dar deopotriva pot constitui cadoul ideal pentru prieteni sau parteneri. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  Ca toate vinurile din seria "La Semineu" si acestea trebuiesc consumate intr-o ordine magica, pe care o gasiti mai jos, dar si aerisite astfel: Feteasca Neagra-Basilescu-30 min, Feteasca Neagra-Lacerta-30 min, Dragaica Rosie-1 ora, Nedeea - 10 min.
370,00 LEI
Veselie (selectie de 6 vinuri)
Pentru cei care vor sa se bucure de o petrecere din caminele studentesti oferim aceste vinuri prietenoase si nepretentioase dar garantate pentru o "cursa lunga" asa cum trebuie sa fie orice petrecere de tineri care se respecta. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  In dimineata zilei urmatoare insa, discrete, vinurile nu vor lasa urme astfel incat sunt ideale pentru orice gasca. Nefiind nevoie de aerisire sau alte ingrijiri nu sunt multe de spus, va lasam sa le descoperiti. Faurar Alb de Ceptura, Faurar Rosu de Ceptura, Caloian Rheinriesling, Caloian Feteasca Neagra, Terase Danubiene Sauvignon Blanc, Terase Danubiene Feteasca  Neagra. 
159,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro