La Petrecere

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Private Wine (1)

La Petrecere

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Veselie (selectie de 6 vinuri)
Pentru cei care vor sa se bucure de o petrecere din caminele studentesti oferim aceste vinuri prietenoase si nepretentioase dar garantate pentru o "cursa lunga" asa cum trebuie sa fie orice petrecere de tineri care se respecta. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  In dimineata zilei urmatoare insa, discrete, vinurile nu vor lasa urme astfel incat sunt ideale pentru orice gasca. Nefiind nevoie de aerisire sau alte ingrijiri nu sunt multe de spus, va lasam sa le descoperiti. Faurar Alb de Ceptura, Faurar Rosu de Ceptura, Caloian Rheinriesling, Caloian Feteasca Neagra, Terase Danubiene Sauvignon Blanc, Terase Danubiene Feteasca  Neagra. 
159,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro