La Sarbatoare

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Private Wine (1)

La Sarbatoare

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Alba ca zapada (selectie de 6 vinuri)
O selectie de superlative albe , curate, pure si mai ales dorite. Prietenii vinurilor albe vor gasi corpolenta si bogatie aromatica, surprize si senzatii demult cunoscute, ceea ce permite acestor vinuri sa fie recomandate si in anotimpul rece. Au avantajul de a nu cere prea multa pregatire si , deopotriva vesele si enigmatice, de a creea rapid atmosfera cea mai placuta. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  Puteti incepe cu moldoveanul Visan, Cuvee Visan-GRAMMA  apoi satmareanul Riesling de Rin-NACHBIL , oltenii Cuvee d`Excellence-VINARTE si Rusalca Alba-OPRISOR si in final muntenii Golem Alb-BASILESCU  si Cuvee X-LACERTA.    
305,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro