La Semineu

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Private Wine (1)

La Semineu

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Suflet romanesc (selectie de 6 vinuri)
O selectie in care am adunat pentru Dvs vinuri rosii si albe care prin denumire sau prin soiul din care sunt facute reprezinta romanul, caracterul ,dar mai ales suflet lui. Traditional si cosmopolit, deschis catre modern dar cu radacini istorice adanci, in egala masura princiar si taranesc, feminin si masculin romanul se regaseste perfect in aceasta selectie. Aceste vinuri va pot fi parteneri buni la mesele imbeslugate de sarbatori,dar deopotriva pot constitui cadoul ideal pentru prieteni sau parteneri. Cele 6 vinuri pot fi puse intr-o eleganta cutie de lemn (in fotografie) pentru un cost suplimentar de doar 67 Lei.  Ca toate vinurile din seria "La Semineu" si acestea trebuiesc consumate intr-o ordine magica, pe care o gasiti mai jos, dar si aerisite astfel: Feteasca Neagra-Basilescu-30 min, Feteasca Neagra-Lacerta-30 min, Dragaica Rosie-1 ora, Nedeea - 10 min.
370,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro