Somelierul Personal

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Somelierul Personal

Somelierul este un profesionist, bun cunoscator , specializat in toate aspectele legate de servirea vinului mai ales in asocierea dintre felurile de mancare si vin. De asemenea are un rol esential in procurarea, depozitarea si in special in servirea vinului.

Ce va propunem noi?

Cu ajutorul a catorva somelieri cunoscuti si mai ales recunoscuti, putem aduce un plus de spectacol si atractie oricarui eveniment pe care-l organizati si care include mancare si bautura.

Astfel somelierul se ocupa de recomandarea vinurilor stabilind impreuna cu cei care prepara felurile de mancare tipurile si marcile de vin care se potrivesc cel mai bine, se ocupa de comandarea vinurilor, de depozitarea acestora si de servirea lor la temperatura optima, de aerarea vinurilor acolo unde este cazul si nu in ultimul rand de prezentarea fiecarui vin ales.

Pentru petreceri momentul somelierului poate fi un element de atractie si de interes pentru invitati, intr-o maniera spectaculoasa, pe gustul si intelesul oricui, puteti afla cateva taine ale vinului dar si ale serviciilor asociate acestuia.

De la sabrarea sticlelor de sampanie pana la  explicarea modului cum trebuie sa fie servit un client intr-un restaurant, ce trebuie sa primeasca si la ce sa se astepte cand comanda un anume vin, etc., un somelier modern este si un bun entertainer.

De asemenea, putem oferi consultanta prin somelierii nostri pentru orice tip de eveniment la care doriti sa includeti vinul.

Cunostintele unui somelier modern nu se opresc doar la vin ci includ si bere, apa, whisky, cognac, cafea, branza sau ciocolata astfel incat putem oferi o varietate mare de servicii pentru petrecerea dvs. Invitatii dvs. se vor simti speciali daca va exista un somelier  sau mai multi la eveniment si prezenta acestora va da stralucire momentului si va ramane in memoria participantilor multa vreme.

Pentru detalii legate de asigurarea serviciilor somelierilor nostri, tarife, etc., va asteptam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresa de mail din pagina de contact.

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro