Termeni si Conditii

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Termeni si Conditii

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente, infiintata in 2011.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe website-ul www.privatewine.ro , implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

S.C. Good Life Network SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor, livrari refuzate din motive neintemeiate.

Politica de returnare

Produsele achizitionate la distanta:
Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Good Life Network SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc.

Produsele ce sunt comercializate prin acest website au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.privatewine.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de documente fiscale si certificat de garantie (daca este cazul).

Produsele primite defecte

In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a S.C. Good Life Network SRL  in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre S.C. Good Life Network SRL.

Contul de e-mail, parola si securitatea acestuia

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, compania nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Informatiile furnizate S.C. Good Life Network SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Good Life Network SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata sau celelate date personale, la cerere.

Pretul produselor

Preturile afisate pe website sunt in lei si anume: LEI (RON) cu TVA inclus.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile, pretul si disponibilitatea produselor prezentate in acest website se pot schimba fara o notificare prealabila.

Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea S.C. Good Life Network SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin transfer bancar, cu cardul la livrare (POS portabil) sau ramburs/numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Website-ul www.privatewine.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Astfel doar o persoana fizica, in varsta de peste 18 ani ne poate lansa pe acest site comenzi de vinuri. In concordanta cu legea in vigoare, de asemenea, livrarea la adresa indicata de catre dvs. nu se poate face decat daca persoana care accepta livrarea are peste 18 ani.

Pentru finalizarea comenzii trebuie sa accepti prezentele Termeni si Conditii si sa declari pe propria raspundere ca ai peste 18 ani.

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:

Informatiile prezente pe website

S.C. Good Life Network SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest website. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Copyright

www.privatewine.ro si toate informatiile continute pe acest website sunt proprietate a companiei S.C. Good Life Network SRL. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe website, fara acordul S.C. Good Life Network SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul website-ului www.privatewine.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza website-ul www.privatewine.ro , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor S.C. Good Life Network SRL si compania va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro