Vinuri Import

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Elysian (1)
    • Villa Sandi (2)
    • Tenuta Ulisse (5)
    • Cantina Bernardi (1)
    • Penfolds Australia (8)
    • Villa le Prata (1)
    • Bredasole Franciacorta (1)
    • Il Colle (1)
    • Moet & Chandon (1)
  • Anul:
    • 2004 (1)
    • 1999 (1)
    • 1997 (1)
    • 2005 (3)
    • 2006 (1)
    • 2002 (1)
    • 2012 (1)
    • 2011 (3)
    • 2010 (1)
  • Culoare:
    • Rosu (9)
    • Alb (3)
  • Tip vin:
    • Brut (4)
    • sec (12)

Vinuri Import

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
Amaranta  Montepulciano d’Abruzzo
Amaranta  Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano, un soi de vita cu origini incerte, o perioada a fost clasificat fiind un „Sangioveti”, dar a fost dovedit ca este un soi diferit de acesta. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo. Dupa desciorchinare, strugurii au fost macerati timp de 30 de zile si fermentati in cisterne de inox. Vinul a beneficiat de maturare de 6 luni in butoaie de stejar francez . Culoarea este rosu rubiniu, adanc, nasul este intens, persistent, cu cirese supracoapte, flori uscate, condimente si lemn dulce. Gustul este complex, cremos, catifelat cu tanini bine echilibrati de alcoolul integrat in structura si aromele abundente in fructe negre si rosii. Poate in
81,00 LEI
Amaranta Pecorino
Vin alb sec obtinut din struguri soiul Pecorino, culesi din zona Crecchio, un soi de vita cu origine incerta, dar cultivat de secole in regiunile Marche si Abruzzo din centrul Italiei. Pentru pastrarea aromelor, in cadrul vinificatiei, strugurii au fost refigerati, dupa desciorchinare au beneficiat de macerare la rece in cisterne de inox. Fermentatia a avut loc in cisterne de inox si partial in butoaie de stejar.  Vinul a fost maturat in sticla timp de 3 luni. Culoarea este galben pai intens cu usoare reflexii verzui, nasul ne dezvaluie arome placute de alune prajite,lemn prajit, mere si ananas. Gustul este vioaie, cu o aciditate placuta, persistenta si ne delecteaza cu arome fructate, stejar bine integrat si condimente. Poate fi asociat cu antreuri de peste, peste crud, peste la cuptor cu cartofi natur. Este recomandat ca sticla sa fie pastrata la temperatura de 8-9 C timp d
81,00 LEI
BREDASOLE Franciacorta Brut 2011
Vin spumant obtinut in regiunea Franciacorta din Brescia-Italia, considerat singura zonă compactă producătoare de vin spumant de clasă din Italia, prin cupajul realizat din 80%Chardonnay, 10% Pinot Blanc si 10% Pinot Noir. Nasul este usor onctuos, cu prezenta aromelor de migdale, fructe  albe coapte, citrice confiate, caramel si lemn de stejar. Gustul este cremos cu note ierboase si de caramel, usor dulceag, final lung si placut. Perlarea este moderata, fina si persistenta. Este un companion ideal alaturi de aperitive, paste cu sos alb, precum si desert cu frisca, dar poate fi consumat si fara a fi asociat cu mancare la evenimente importante.
82,00 LEI
Brunello di Montalcino 2006 1,5 L
Brunello di Montalcino de la Villa le Prata este produs din struguri Sangiovese Grosso 100%, de pe 3 parcele diferite de la altitudini cuprinse intre 210 si 510 metri. Inainte de comercializare este maturat 24 de luni in butoaie din stejar frantuzesc de 5 hl, 24 de luni in butoaie din lemn slavon de 30 hl si 6 luni in sticla.
439,00 LEI
ELYSIAN PROSECCO MILLESIMATO
Elysian este un producător exclusiv, de tip boutique care realizeaza Prosecco din cele mai bune podgorii din jurul satului Valdobbiadene. Prosecco Elysian provine dintr-o selecție din cei mai buni struguri cultivati pe dealurile Bortolin și Estates Salamon. Vinurile sunt depozitate în cisterne de otel inoxidabil, unde se intampla si refermentarea, care apoi sunt îmbuteliate în loturi mici, la comanda. În aprilie, 2010 Elysian Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Millesimato a obtinut "Medaglione di Oro", titlu ce se acorda pentru cel mai bun spumant pe metoda Charmat produs in toată Italia. Elysian "Extra Dry" afișează o culoare strălucitoare galben-pai însuflețită de firicelele de bule mici. Aromele sunt proaspete si bogate in mere și pere, cu un indiciu de citrice care se estompează în buchetul floral. În gura este moale
60,00 LEI
Frizzante Villa Sandi Rosato
Frizzante de un rose stralucitor, cu arome de mar, lamaie, flori. Gustul este placut, cu o aciditate foarte vioaie ce ne dezvaluie arome de mar, pepene si note discrete de zmeura. Poate fi servit ca si aperitiv usor alaturi de salate proaspete, mancaruri din peste, fructe de mare, precum si mancaruri vegetariene, dar la fel de bine poate fi alegerea perfecta la petreceri de primavara si vara. Sticla se pastreaza 6-12 ore la o temperatura de 5-6 C. Inainte de servire incercati sa nu agitati sticla, astfel presiunea din sticla ramanand mai scazuta se evita revarsarea lichidului. Se serveste in pahare tip flute. Sticla se pastreaza in frapiera cu apa si gheata pentru pastrarea constanta a temperaturii.
37,00 LEI
Glera Spumante
33,00 LEI
MOËT & CHANDON IMPERIAL BRUT 0.75 L
Moet & Chandon Imperial Brut este o excelenta sampanie, compozitie de vinuri din ani diferiti in proportii variabile. Intalnim aici trei soiuri de struguri: Pinot Noir, Chardonnay si Pinot Meunier.
219,00 LEI
Penfolds Bin 138 Shiraz/Grenache/ Mourvedre 2005
Penfolds Bin 138 este un vin rosu sec produs in Australia prin cupajarea vinurilor obtinute din soiurilor Shiraz, Grenache si Mourvedre in proportii de 35%-32%-29%, maturat 16 luni in butoaie de 300 l la a doua umplere. Rosu rubiniu inchis, cu nas de cirese negre, prune, mure, catina, afine, flori, usor picant. Gustul este suculent, cu arome de mure, prune, piper. Se asocieaza cu carne de vita si vanat cu sos brun. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1-2 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (20 minute) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.
81,00 LEI
Penfolds Bin 2 Shiraz/Mourvedre 2006
Penfolds Bin 2 Shiraz/Mourvedre 2006 este un vin sec, obtinut prin cupajarea vinurilor obtinute din soiurile Shiraz si Mourvedre. Rosu inchis de prune rosii, adanc, cu un nas cu arome dulci de prune coapte, coacaze negre, lemn dulce, piele tabacita, scortisoara si cuisoare. Gustul este complex de fructe negre bine coapte, cel mai dominant fiind cel de coacaze, completate de cimbrisor. Este un cupaj de tip Burgundy, bazat pe Shiraz, Mourvedre avand rolul de a mai inmuia caracterul intens al Shirazului. Un vin consistent, cu gustul persistent, care se asocieaza cu carne de vita, vanat, branzeturi maturate. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1-2 ore in sticla, daca suntem presati de timp, pute
67,00 LEI
Penfolds Grange Shiraz 1997
Vin rosu sec, produs din struguri Shiraz si Cabernet Sauvignon culesi din Vale McLaren si Magil din regiunea Barossa – Australia, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului. Rosu intens cu reflexii violet, un nas superb de lichior dulce de mure, ciresi, camfor, ciocolata, prune, coacaze negre, manta, eucalipt cafea cu lapte, lamaie si vanilie. Gustul pe masura asteptarilor create, de prune, mure, mirodenii uscate, ciocolata neagra si vanilie, taninuri moi dar fermi, care echilibreaza fructuozitatea si alcoolul acestui vin. Se recomanda a fii servit alaturi de muschi de vita sau carne de vanat cu ciuperci de padure sau trufe, carne de miel. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa
1.733,00 LEI
Penfolds Grange Shiraz 1999
Vin rosu sec, obtinut 100% din struguri Shiraz culesi din Vale McLaren, regiunea Barossa – Australia si maturat in barrique-uri noi din stejar american. Culoarea este de rosu rubiniu intens, cu un nas complex de menta, eucalipt, anason, pamantiu, fumuriu, coacaze, mure, fructe exotice confiate, caramel,condimente, nuca de cocos si foarte discret vanilie si cafea. Gustul este bine echilibrat, de mure, prune, coacaze, condimente completate de aromele de stejar cu taninuri prietenoase, catifelate, final placut foarte lung. Este o asocere potrivita pentru carne de vita, vanat cu sos de piper verde sau sos de fructe de padure si carne de miel. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa se revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 6-7 ore in sticla,
1.755,00 LEI
Penfolds Grange Shiraz 2004
Vin rosu sec, produs intr-un an de exceptie din struguri Shiraz si Cabernet Sauvignon culesi din Vale McLaren si Magil din regiunea Barossa – Australia, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului. Culoare intensa de un rosu inchis si adanc care prevesteste un potential de invechire de inca 25-35 de ani. Nasul este foarte complex, la inceput fiind dominat de condimente orientale, ceai verde fermentat si fum, dupa care apar notele de tamaie, afine, mure, coacaze, cafea si cardamon. Gustativ este puternic si totusi fin, cu mure, prune, ciocolata neagra, lemn dulce, ceai negru fermentat, prezenta aromelor dovedite in decursul celor 16 luni de maturare in barrique-uri noi din stejar american  abia sunt perceptibile. Este recomandat pentru mese complexe alaturi de rata de peking glazurat, carne de vita si vanat mare preparate condimentat, dar in ega
1.690,00 LEI
Penfolds Magill Estate Shiraz 2005
Vin rosu sec, produs 100% din struguri Shiraz din Barossa – Australia. A fost maturat timp de 14 luni in butoaie din stejar fancez si american. Culoare de prune rosii, cu un nas exotic de arome florale combinate cu ciocolata neagra, scortisoara, condimente si coaja de fructe citrice. Gustul este picant cu note de prune, vanilie, scortisoara, fructe rosii coapte; taninuri ferme. Se poate asocia cu carne de vita si branzeturi maturate cu mucegai albastru si verde. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1-2 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (20 minute) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga l
220,00 LEI
Penfolds St. Henry Shiraz 2002
Vin sec, obtinut prin cupajarea a 91% Shiraz si 9% Cabernet Sauvignon, maturat 14 luni in butoaie de 1460 l. Rosu inchis, cu arome de prune negre, mure, ciocolata neagra, coacaze negre, frunze de dafin, sustinute de nuante picante si fum. Gustul moale si suculent, bogat in fructe negre de padure, ciocolata neagra, vanilie este echilibrat de o aciditate vibranta, de taninuri fine si o mineralitate placuta. Poate insotii mesele pe baza de carne rosie pregatita condimentat, branzeturi maturate. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 3-4 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (40 minute) . In timpul oxigenarii,
238,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro