Amaranta Montepulciano d’Abruzzo

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Elysian (1)
    • Villa Sandi (2)
    • Tenuta Ulisse (5)
    • Cantina Bernardi (1)
    • Penfolds Australia (8)
    • Villa le Prata (1)
    • Bredasole Franciacorta (1)
    • Il Colle (1)
    • Moet & Chandon (1)
  • Anul:
    • 2011 (3)
    • 2006 (1)
    • 2004 (1)
    • 1999 (1)
    • 1997 (1)
    • 2005 (3)
    • 2007 (0)
    • 2002 (1)
    • 2012 (1)
    • 2010 (1)
  • Culoare:
    • Alb (3)
    • Rosu (9)
  • Tip vin:
    • sec (12)
    • Brut (4)

Amaranta Montepulciano d’Abruzzo

Amaranta  Montepulciano d’Abruzzo
Producător: Tenuta Ulisse
Tip Vin: sec
Disponibil: In Stoc
Preţ cu TVA: 81,00 LEI
Cantitate:  
   sau   

Amaranta  Montepulciano d’Abruzzo este un vin rosu sec, obtinut din soiul Montepulciano, un soi de vita cu origini incerte, o perioada a fost clasificat fiind un „Sangioveti”, dar a fost dovedit ca este un soi diferit de acesta. A fost cultivat in special in regiunea Abruzzo si in cateva regiuni din sudul Italiei, dar a primit recunoasterea internationala datorita calitatii vinurilor produse din acest soi in regiunea Abruzzo. Dupa desciorchinare, strugurii au fost macerati timp de 30 de zile si fermentati in cisterne de inox. Vinul a beneficiat de maturare de 6 luni in butoaie de stejar francez . Culoarea este rosu rubiniu, adanc, nasul este intens, persistent, cu cirese supracoapte, flori uscate, condimente si lemn dulce. Gustul este complex, cremos, catifelat cu tanini bine echilibrati de alcoolul integrat in structura si aromele abundente in fructe negre si rosii.

Poate insotii mese imbelsugate cu fripturi, carne de vanat, preparate intens aromatizate si branzeturi maturate.

Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 2-3 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (20-30 minute). In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 16-18 C.

Caracteristici
Soi: Montepulciano
Regiune: Abruzzo
Anul: 2010
Culoare: Rosu
Temperatura de servire: 16-18 C
Asociere culinara: Poate insotii mese imbelsugate cu fripturi, carne de vanat, preparate intens aromatizate si branzeturi maturate.
Tip vin: sec

Scrie un review

Numele tău:


Review-ul tău: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Excelent

Introduceţi codul din imagine:



© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Mon.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN