Penfolds Grange Shiraz 1997

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Elysian (1)
    • Villa Sandi (2)
    • Tenuta Ulisse (5)
    • Cantina Bernardi (1)
    • Penfolds Australia (8)
    • Villa le Prata (1)
    • Bredasole Franciacorta (1)
    • Il Colle (1)
    • Moet & Chandon (1)
  • Anul:
    • 2011 (3)
    • 2006 (1)
    • 2004 (1)
    • 1999 (1)
    • 1997 (1)
    • 2005 (3)
    • 2007 (0)
    • 2002 (1)
    • 2012 (1)
    • 2010 (1)
  • Culoare:
    • Alb (3)
    • Rosu (9)
  • Tip vin:
    • sec (12)
    • Brut (4)

Penfolds Grange Shiraz 1997

Penfolds Grange Shiraz 1997
Producător: Penfolds Australia
Tip Vin: sec
Disponibil: La Comanda
Preţ cu TVA: 1.733,00 LEI
Cantitate:  
   sau   

Vin rosu sec, produs din struguri Shiraz si Cabernet Sauvignon culesi din Vale McLaren si Magil din regiunea Barossa – Australia, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului. Rosu intens cu reflexii violet, un nas superb de lichior dulce de mure, ciresi, camfor, ciocolata, prune, coacaze negre, manta, eucalipt cafea cu lapte, lamaie si vanilie. Gustul pe masura asteptarilor create, de prune, mure, mirodenii uscate, ciocolata neagra si vanilie, taninuri moi dar fermi, care echilibreaza fructuozitatea si alcoolul acestui vin.

Se recomanda a fii servit alaturi de muschi de vita sau carne de vanat cu ciuperci de padure sau trufe, carne de miel.

Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 6-7 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (1 ora) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.

Caracteristici
Soi: Shiraz si Cabernet Sauvignon, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului
Regiune: Barossa
Anul: 1997
Culoare: Rosu
Temperatura de servire: 18-19 C
Asociere culinara: Se recomanda a fii servit alaturi de muschi de vita sau carne de vanat cu ciuperci de padure sau trufe, carne de miel.
Tip vin: sec

Scrie un review

Numele tău:


Review-ul tău: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Excelent

Introduceţi codul din imagine:



© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Mon.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN