Penfolds Grange Shiraz 2004

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Elysian (1)
    • Villa Sandi (2)
    • Tenuta Ulisse (5)
    • Cantina Bernardi (1)
    • Penfolds Australia (8)
    • Villa le Prata (1)
    • Bredasole Franciacorta (1)
    • Il Colle (1)
    • Moet & Chandon (1)
  • Anul:
    • 2011 (3)
    • 2006 (1)
    • 2004 (1)
    • 1999 (1)
    • 1997 (1)
    • 2005 (3)
    • 2007 (0)
    • 2002 (1)
    • 2012 (1)
    • 2010 (1)
  • Culoare:
    • Alb (3)
    • Rosu (9)
  • Tip vin:
    • sec (12)
    • Brut (4)

Penfolds Grange Shiraz 2004

Penfolds Grange Shiraz 2004
Producător: Penfolds Australia
Tip Vin: sec
Disponibil: La Comanda
Preţ cu TVA: 1.690,00 LEI
Cantitate:  
   sau   

Vin rosu sec, produs intr-un an de exceptie din struguri Shiraz si Cabernet Sauvignon culesi din Vale McLaren si Magil din regiunea Barossa – Australia, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului.

Culoare intensa de un rosu inchis si adanc care prevesteste un potential de invechire de inca 25-35 de ani. Nasul este foarte complex, la inceput fiind dominat de condimente orientale, ceai verde fermentat si fum, dupa care apar notele de tamaie, afine, mure, coacaze, cafea si cardamon. Gustativ este puternic si totusi fin, cu mure, prune, ciocolata neagra, lemn dulce, ceai negru fermentat, prezenta aromelor dovedite in decursul celor 16 luni de maturare in barrique-uri noi din stejar american  abia sunt perceptibile. Este recomandat pentru mese complexe alaturi de rata de peking glazurat, carne de vita si vanat mare preparate condimentat, dar in egala masura si pentru meditatie.

Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 10-12 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (2-3 ore) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.

Caracteristici
Soi: Shiraz si Cabernet Sauvignon, procentajul de prezenta a celor 2 soiuri fiind de 96%-4% in favoarea Shirazului.
Regiune: Barossa
Anul: 2004
Temperatura de servire: 18-19 C
Asociere culinara: Este recomandat pentru mese complexe alaturi de rata de peking glazurat, carne de vita si vanat mare preparate condimentat, dar in egala masura si pentru meditatie.
Tip vin: sec

Scrie un review

Numele tău:


Review-ul tău: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Excelent

Introduceţi codul din imagine:



© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Mon.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN