Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.
Vin rosu sec, produs 100% din struguri Shiraz din Barossa – Australia. A fost maturat timp de 14 luni in butoaie din stejar fancez si american. Culoare de prune rosii, cu un nas exotic de arome florale combinate cu ciocolata neagra, scortisoara, condimente si coaja de fructe citrice. Gustul este picant cu note de prune, vanilie, scortisoara, fructe rosii coapte; taninuri ferme.
Se poate asocia cu carne de vita si branzeturi maturate cu mucegai albastru si verde.
Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1-2 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (20 minute) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.
Caracteristici | |
Soi: | Shiraz 100% |
Regiune: | Barossa |
Anul: | 2005 |
Culoare: | Rosu |
Temperatura de servire: | 18-19 C |
Asociere culinara: | Se poate asocia cu carne de vita si branzeturi maturate cu mucegai albastru si verde. |
Tip vin: | sec |