Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.
Vin rosu sec, obtinut 100% din struguri Shiraz culesi din Vale McLaren, regiunea Barossa – Australia si maturat in barrique-uri noi din stejar american. Culoarea este de rosu rubiniu intens, cu un nas complex de menta, eucalipt, anason, pamantiu, fumuriu, coacaze, mure, fructe exotice confiate, caramel,condimente, nuca de cocos si foarte discret vanilie si cafea. Gustul este bine echilibrat, de mure, prune, coacaze, condimente completate de aromele de stejar cu taninuri prietenoase, catifelate, final placut foarte lung.
Este o asocere potrivita pentru carne de vita, vanat cu sos de piper verde sau sos de fructe de padure si carne de miel.
Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa se revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 6-7 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (1 ora) . In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.
Caracteristici | |
Soi: | 100% din struguri Shiraz |
Regiune: | Barosso |
Anul: | 1999 |
Culoare: | Rosu |
Temperatura de servire: | 18-19 C |
Asociere culinara: | Este o asocere potrivita pentru carne de vita, vanat cu sos de piper verde sau sos de fructe de padure si carne de miel. |
Tip vin: | sec |