Vin Alb

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Avincis (7)
    • S.E.R.V.E. (3)
    • Bauer (3)
    • Liliac (7)
    • Agricola Stirbey (5)
    • Crama Basilescu (6)
    • Petro Vaselo (1)
    • Negrini (3)
    • Aurelia Visinescu (4)
    • Cramele Recas (4)
    • Owner's Choice Jidvei (5)
    • Crama Oprisor (4)
    • M1 Crama Atelier (5)
    • Nachbil (3)
    • Corcova (4)
    • Lacerta Winery (8)
    • DAVINO (4)
    • Gramma (3)
    • Vinarte (3)
  • Anul:
    • 2011 (40)
    • 2010 (13)
    • 2012 (7)
    • 2013 (8)
    • 2009 (2)
    • 2008 (1)
  • Culoare:
    • Alb (71)
  • Tip vin:
    • sec (57)
    • demisec (3)
    • dulce (4)
    • demidulce (2)

Vin Alb

Magazinul online www.privatewine.ro este administrat de catre societatea Good Life Network SRL, firma specializata in distributia de vinuri de calitate si organizarea de evenimente. Good Life Network SRL detine produse pe stoc sau le primeste in cel mai scurt timp.

In Bucuresti, transportul este GRATUIT, termen de livrare 24 ore, de luni pana sambata.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
ALB DE PETRO VASELO
Alb de Petro Vaselo este un vin  alb sec produs din struguri Chardonnay, ce se remarca prin arome florale si de fructe tropicale, precum si printr-un gust onctuos echilibrat de o mineralitate ridicata si o aciditate buna. Este corpolent, armonios si complex.
34,00 LEI
ANIMA CHARDONNAY 2011 Editie Limitata
ANIMA Chardonnay este un vin intens, cremos, cu arome de fructe tropicale, pere si pepene galben, bine integrate cu notele lemnoase si vanilice. Corpolent si catifelat, cu aciditate bine echilibrata, acest vin impresioneaza prin buchet atragator si postgust lung.
56,00 LEI
ARTISAN FETEASCA ALBA BARRIQUE 2011
Nascut in viile noastre de pe dealurile insorite ale Naenilor de Buzau, crescut si desavarsit in crama prin invechirea in baricuri noi din stejar romanesc, Artisan Feteasca Alba Barrique 2011 este un vin care etaleaza arome intense de pere coapte si pepene galben, cu o textura delicată si cremoasa.
40,00 LEI
ARTISAN TAMAIOASA ROMANEASCA 2011
ARTISAN Tamaioasa Romaneasca este intens aromat cu miros de trandafir si busuioc, tonuri de caise si pere coapte bine integrate intr-o structura corpolenta cu aciditate revigoranta. Gustul culmineaza cu o explozie de arome, predominante fiind cele de tamaie, grapefruit rosu si piersica.
44,00 LEI
Avincis Cramposie Selectionata 2011
Avincis Cramposie Selectionata 2011 este un vin alb sec, obtinut din struguri din soiul traditional de Dragasani, are o culoare galben pal, luminos, stralucitor. Nasul este de mar verde si fructe citrice. Gustul usor mineral, cu o aciditate placuta ne aduce aminte de grapefruit alb, mar verde, lime. Este un vin ideal pentru aperitiv sau alaturi de salate proaspete usoare. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 7-8 C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
44,00 LEI
Avincis Cuvee Petit 2011
Vin ab sec, obtinut din Petit Sauvignon, 25% din vin a fermentat si a fost maturat 6 luni in butoaie de stejar francez. Culoarea este galben deschis, nasul intens de citrice, socata si iarba. Gustul usor mineral, cu o aciditate potrivita se dezvaluie prin arome de fructe citrice, gutui si o tenta de vanilie. Corpolenta medie este sustinuta elegant de alcoolul bine integrat. Este recomandat alaturi de piept de pui la gratar cu legume la gratar, fructe de mare. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 7-8 C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
58,00 LEI
Avincis Feteasca Regala & Pinot Gris
Vin alb sec, obtinut prin cupajarea vinului obtinut in 2010 din Feteasca Regala fermentata si maturata 6 luni in butoaie de stejar, in proportie de 35% si cel obtinut in 2011 din Pinot Gris fermentat in cisterne de inox. Culoarea este de galben auriu stralucitor.Nasul este foarte proaspat, influenta lemnului simtindu-se foarte putin. Regasim arome de flori albe, caise, mango, citrice si piersici. Gustul este vioi, mineral, in care regasim fructe citrice alaturi de vanilie provenita de la maturarea in lemn. Corpolent, bine echilibrat, cu un final amarui, poate asocia mesele pe baza de carne de pasare, peste gras, dar si desert cu fructe albe. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 9-10 C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrat
58,00 LEI
Avincis Feteasca Regala 2010
Avincis Feteasca Regala 2010 este un vin alb sec, de culoare galben auriu si cu un nas placut de flori albe, piersici si caise confiate, nuci si ierburi aromatice. Gustul bine echilibrat poate fi caracterizat prin arome de piersici si condimente. Este bine echilibrat, cu o usoara mineralitate si o buna aciditate, poate fi servit ca aperitiv, sau alaturi de carne de pasare sau muschi de porc. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 9-10C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
58,00 LEI
Avincis Muscat Ottonel 2011
Avincis Muscat Ottonel 2011 este un vin alb demisec, de culoare galben pal, cu un nas bogat in arome dulci de trandafiri, pepene galben. Gustul este un echilibru perfect intre restul de zahar, aciditate si alcoolul moderat de 11,6%, cu prezenta aromelor de flori dulci, fagure de miere si lemn dulce. Poate fi asociat ca aperitiv sau ca vin de insotire a unui desert nu foarte dulce, cum ar fi o salata de fructe. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 8C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
52,00 LEI
Avincis Sauvignon Blanc 2011
Avincis Sauvignon Blanc 2011 este un vin alb sec, de culoare galben pai si cu un nas complex de fructe citrice, soc, carcel de vita si flori de salcam. Gustul este crocant, revigorant de piersici, mar verde si usor condimentat. Aciditatea pronuntata si mineralitatea ii ofera acestui vin o structura foarte bine definita. Poate fi servit cu carne de pui sau salate usoare de sezon. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 8-9C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
38,00 LEI
Avincis Sauvignon Blanc Special Reserve 2010
Avincis Sauvignon Blanc Special Reserve 2010 este obtinut dintr-o plantatie tanara de Petit Sauvignon – varianta de Sauvignon Blanc cu o productie mai scazuta dar cu calitati superioare. Vinul a fost maturat in butoaie de stejar timp de 6 luni pentru a rotunji aciditatea. Culoarea este galben pai, cu usoare reflexii verzui. Nasul este dominat de aroma  de soc si citrice. Gustul foarte bine echilibrat ne dezvaluie caracteristicile soiului prin arome ierboase si fructe citrice, completate de o usoara si bine integrata prezenta a lemnului. Corpolent, cu aciditate si mineralitate placute, poate fi asociat cu fructe de mare, carne de pasare, peste, salate. Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 8-9 C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla
58,00 LEI
BASILESCU FETEASCA ALBA  2011
Basilescu Feteasca Alba este un vin alb sec, proaspat, tanar, prietenos, cu aciditate placuta care scoate in evidenta aromele de flori albe, pepene galben, piersici albe. Poate fi considerat un vin de „cursa lunga”, potrivit pentru petrecerile lungi cu prietenii. La masa poate fi consumat ca si aperitiv, sau in asociere cu mancarurile de carne de pui cu sos alb, fructe de mare, homar. Se raceste treptat pana la 8-9 C. Dupa deschiderea sticlei, se poate servi imediat. Pana la consumarea intregii sticle, aceasta se pastreaza in frapiera cu gheata si apa la indemana.
43,00 LEI
BASILESCU SAUVIGNON BLANC 2011
Vinul Sauvignon Blanc-BASILESCU amplifica discret tonalitatea aromatica a soiului, adaugandu-i prospetime si fructozitate, datorita aciditatii lungi. Cu note de citrice si soc, o culoare verzuie cu reflexe pale, Sauvignon blanc este un vin sec, crocant, ce desfata simturile.
45,00 LEI
Bauer Cramposie 2013
Rădăcinile acestui soi străvechi pot fi identificate în regiunea noastră de peste 2000 de ani. Cu toate acestea, până în 2003 Cramposia a fost considerat doar un alt soi simplu de struguri țărănești fără potențial real de a deveni un vin nobil. În timpul lungii sale istorii s-a adaptat perfect la condițiile climatice continentale, dure, din zona Drăgășaniului. Combinația de vii vechi împreună cu grija și înțelegerea cultivării viei i-au permis Cramposiei să dezvolte azi struguri cu un profil aromatic foarte complex și un echilibru aproape perfect între nivelul moderat de zahăr și aciditatea ridicată. Astfel, Cramposia ne ofera o gama larga de posibilitati, de la spumant la vinuri dulci. Privim aceasta Cramposie demi-dulce ca fiind nu un desert, ci o altă interpretare elegantă și ușoară a acestei varietăți.
54,00 LEI
Bauer Sauvignon Blanc 2013
Fără urmă de îndoială Sauvignon Blanc și-a găsit o nouă casă în Drăgășani. Si acestui soi i-am dat posibilitatea să-și dezvolte propriul caracter, reprezentând teritoriul și regiunea. Datorită condițiilor climatice, un soi cu coacere relativ timpurie cum este cazul Sauvignonului necesită o grijă și o atenție specială in special in vie, dar și pe parcursul procesului de vinificație. Strugurii au fost culeși în zorii zilei pentru a proteja aromele și aciditatea. Vinul a fost partial fermentat pe bostina si pastratrat prelungit pe drojdii, pentru a adauga structura si complexitate. Acest Sauvignon Blanc are un potential bun de invechire, castigand in complexitate si calitate in urmatorii 2-3 ani .
49,00 LEI
© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Mon.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN