Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.
Vin alb sec, obtinut prin cupajarea vinului obtinut in 2010 din Feteasca Regala fermentata si maturata 6 luni in butoaie de stejar, in proportie de 35% si cel obtinut in 2011 din Pinot Gris fermentat in cisterne de inox. Culoarea este de galben auriu stralucitor.Nasul este foarte proaspat, influenta lemnului simtindu-se foarte putin. Regasim arome de flori albe, caise, mango, citrice si piersici. Gustul este vioi, mineral, in care regasim fructe citrice alaturi de vanilie provenita de la maturarea in lemn. Corpolent, bine echilibrat, cu un final amarui, poate asocia mesele pe baza de carne de pasare, peste gras, dar si desert cu fructe albe.
Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Temperatura optima de servire este de 9-10 C. Este recomandat ca dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frapiera cu gheata si apa la indemana.
Caracteristici | |
Soi: | Feteasca Regala & Pinot Gris |
Regiune: | Dragasani |
Anul: | 2010 |
Culoare: | Alb |
Temperatura de servire: | 8-9 C |
Asociere culinara: | Corpolent, bine echilibrat, cu un final amarui, se poate asocia la mesele pe baza de carne de pasare, peste gras, dar si desert cu fructe albe. |
Tip vin: | sec |