Avincis Cabernet Sauvignon 2011

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Bauer (3)
    • Liliac (8)
    • Agricola Stirbey (11)
    • Avincis (9)
    • Alira (5)
    • S.E.R.V.E. (6)
    • Crama Oprisor (15)
    • Corcova (8)
    • Nachbil (7)
    • Owner's Choice Jidvei (7)
    • Lacerta Winery (17)
    • DAVINO (8)
    • Gramma (3)
    • Vinarte (7)
    • Crama Basilescu (12)
    • Petro Vaselo (5)
    • Negrini (5)
    • Aurelia Visinescu (9)
    • Cramele Recas (5)
    • M1 Crama Atelier (10)
  • Anul:
    • 2011 (61)
    • 2012 (9)
    • 2010 (27)
    • 2008 (9)
    • 2009 (17)
    • 2007 (2)
    • 2013 (14)
  • Culoare:
    • Alb (71)
    • Rosu (55)
    • Rose (14)
  • Tip vin:
    • sec (119)
    • demisec (4)
    • dulce (5)
    • demidulce (3)

Avincis Cabernet Sauvignon 2011

Avincis Cabernet Sauvignon 2011
Producător: Avincis
Tip Vin: sec
Disponibil: In Stoc
Preţ cu TVA: 45,00 LEI
Cantitate:  
   sau   

Avincis Cabernet Sauvignon 2011 este un vin rosu sec, obtinut din struguri Cabernet Sauvignon din plantatii tinere. 20% din vin a fost maturat timp de 8 luni in butoaie de stejar frantuzesc. Culoarea este rosu violet intens, nasul fin ne dezvauie arome de coacaze, mure, afine, cirese amare. Gustul este prietenos, tineresc, bine echilibrat, cu taninuri placute, aromele prezente sunt de fructe negre si rosii de padure. Are o usoara astringenta la final.

Poate fi servit alaturi de carne de vanat, platouri cu mezeluri crud uscate si branzeturi maturate.

Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1 ora in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (15-20) minute. In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.

Caracteristici
Soi: Cabernet Sauvignon
Regiune: Dragasani
Anul: 2011
Culoare: Rosu
Temperatura de servire: 18-19 C
Asociere culinara: Poate fi servit alaturi de carne de vanat, platouri cu mezeluri crud uscate si branzeturi maturate.
Tip vin: sec

Scrie un review

Numele tău:


Review-ul tău: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Excelent

Introduceţi codul din imagine:



© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro