Avincis Cuvee Andrei 2010

Pentru comenzi si informatii, ne puteti contacta si la 0735 349 885 sau 0735 349 886. Program magazin: luni-vineri 11:00-21:00, sambata 10:00-17:00.

Filtre
  • Producator:
    • Avincis (9)
    • Alira (5)
    • S.E.R.V.E. (6)
    • Bauer (3)
    • Liliac (8)
    • Agricola Stirbey (11)
    • DAVINO (8)
    • Gramma (3)
    • Vinarte (7)
    • Crama Basilescu (12)
    • Petro Vaselo (5)
    • Negrini (5)
    • Aurelia Visinescu (9)
    • Cramele Recas (5)
    • M1 Crama Atelier (10)
    • Crama Oprisor (15)
    • Corcova (8)
    • Nachbil (7)
    • Owner's Choice Jidvei (7)
    • Lacerta Winery (17)
  • Anul:
    • 2011 (61)
    • 2012 (9)
    • 2010 (27)
    • 2008 (9)
    • 2009 (17)
    • 2007 (2)
    • 2013 (14)
  • Culoare:
    • Alb (71)
    • Rosu (55)
    • Rose (14)
  • Tip vin:
    • sec (119)
    • demisec (4)
    • dulce (5)
    • demidulce (3)

Avincis Cuvee Andrei 2010

Avincis Cuvee Andrei 2010
Producător: Avincis
Tip Vin: sec
Disponibil: In Stoc
Preţ cu TVA: 75,00 LEI
Cantitate:  
   sau   

Avincis Cuvee Andrei 2010 este vin rosu sec, obtinut din struguri Cabernet Sauvignon recoltati de pe cea mai de calitate parcela plantata cu acest soi la Avincis. Vinul a fost maturat in butoaie din stejar frantuzesc timp de 14 luni. Culoarea este rosu intens cu reflexii violet, nasul este intens de fructe rosii si negre de padure, completate de vanilie provenita de la maturarea in lemn. Gustul este echilibrat, cu vibranta specifica unui Cabernet Sauvignon, corpolent, echilibrat si ne incanta cu arome de coacaze, cirese amare, mure, vanilie, cacao si ciocolata. Este companionul ideal pentru mesele imbelsugate cu carne rosie la gratar, branzeturi maturate usor picante, mancaruri condimentate cu trufe, dar poate fi servit si ca un vin de povesti interminabile cu prietenii.

Sticla se pastreaza intr-un loc racoros macar 12 ore, timp in care vinul poate sa-si revina dupa socurile suferite in timpul transportului. Dupa deschiderea sticlei, daca timpul ne permite, este recomandat sa se lase la oxigenat 1-2 ore in sticla, daca suntem presati de timp, putem sa turnam vinul intr-un decanter, unde oxigenarea va avea loc mult mai repede (20-30) minute. In timpul oxigenarii, vinul trebuie sa ajunga la temperatura optima de consum de 18-19 C.

Caracteristici
Soi: Cabernet Sauvignon
Regiune: Dragasani
Anul: 2010
Culoare: Rosu
Temperatura de servire: 18-19 C
Asociere culinara: Este companionul ideal pentru mesele imbelsugate cu carne rosie la gratar, branzeturi maturate usor picante, mancaruri condimentate cu trufe, dar poate fi servit si ca un vin de povesti interminabile cu prietenii.
Tip vin: sec

Scrie un review

Numele tău:


Review-ul tău: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Excelent

Introduceţi codul din imagine:



© SC Good Life Network SRL

euplatesc.ro

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/logs/Sun.log): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/privatewine.ro/httpdocs/vqmod/vqmod.php on line 395LOG FILE COULD NOT BE WRITTEN